Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
Φωτ.

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, που «χάθηκε» πρόωρα και μας άφησε μεγάλο κενό, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, 100 ευρώ.

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου Αντώνη Αντύπα προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Νικολάου» Αχαρνών, 50 ευρώ.

Μπάμπης Αγγουράκης

* * *

Φωτ.

Στις 27 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο της ΣΤΕΛΛΑΣ ΣΙΑΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η οποία εκλεγόταν δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ηλιούπολης από το 1982 ως το 1990. Επίσης ήταν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου και πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Κτιρίων Ηλιούπολης.

Στη μνήμη της ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα Θύμιος προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Παρακαλάμου 50 ευρώ στη ΝΕ Ιωαννίνων για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στον μαχητή της λευτεριάς και της ειρήνης ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ. Ομορφος, αλύγιστος και απροσκύνητος, περπάτησες τις ματωμένες στράτες της μαύρης επταετίας με τελικό σταθμό το ΕΑΤ ΕΣΑ, κρατώντας τη σκυτάλη του επαναστατικού κινήματος στα φλογερά νεανικά μπράτσα σου πάνω από 50 χρόνια.

Στις 9 Σεπτέμβρη 2005 πήραμε το πικρό μήνυμα από τον «902». Πριν κλείσει ο βιολογικός κύκλος σου, η αδύνατη καρδιά σου σε οδήγησε στον τάφο. Πέρασες το κατώφλι της ζωής, προσφέροντας τη σκυτάλη του αγώνα στη νέα γενιά. Η μορφή σου λεύτερη θα φτερουγίζει στον ορίζοντα... Θα μας ξυπνά τις μνήμες.

Τιμώντας τη μνήμη σου το Παράρτημα Κολωνού της ΠΕΑΕΑ προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραντούνιας

* * *

Ο μπαρμπα - ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΥΜΠΟΥΛΑΣ «έφυγε» στις 8 Σεπτέμβρη 2005 για πάντα. Στις 13 Νοεμβρίου έγινε το μνημόσυνο στο χωριό Κεράσοβο Πωγωνίου. Γεννήθηκε το 1925 και από νέος γαλουχήθηκε με τα ιδανικά του ΚΚΕ. Ηταν πιστός οπαδός του ως το τέλος της ζωής και τακτικός αναγνώστης του «Ρ». Εζησε στην Αθήνα, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια γύρισε στο χωριό του όπου και εκλέχτηκε επανειλημμένα πρόεδρος της κοινότητας. Πάντα καμάρωνε γιατί στο χωριό του το ΚΚΕ ήταν πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Κλεομένης Κερασιώτης
Κλεομένης Κερασιώτης
Πάντα ήθελε να μαθαίνει τη δράση που αναπτύσσει το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Ελένη, τα παιδιά του Αντιγόνη και Γιώργος, ο αδελφός του Ηλίας και συγχωριανοί και φίλοι του προσφέρουν στη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ πρόσφεραν, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας, για την οικονομική εξόρμηση η Ντίνα 15 ευρώ, η Βάσω 5 ευρώ, η Σοφία 10 ευρώ, η Σούλα και ο Γιάννης 10 ευρώ, ο Κώστας 5 ευρώ και ο Παύλος 30 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΗ Π. ΔΗΜΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα του.

Οι κόρες του Βάνα και Νίκα Δήμου

* * *

Φωτ.

Η Κατίνα Δημητρακόγιαννη προσφέρει 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου, στη μνήμη του συζύγου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του αδελφού του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και των γονιών της.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, η σύζυγός του Τιτίκα Κερασιώτη προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΥΠΠΟ - Παιδείας της Αχτίδας Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αθήνας.


Στέφανος Δημητρακόγιαννης
Στέφανος Δημητρακόγιαννης

Στέλλα Σιάνου
Στέλλα Σιάνου

Κώστας Κάππος
Κώστας Κάππος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ