Τετάρτη 14 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Μουσική
Σε Λυκαβηττό και Βύρωνα

Μελίνα Κανά
Μελίνα Κανά
Μεγάλοι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, που ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο πάλκο και στη δισκογραφία, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο Σπύρος Λιόσης, ο Σπύρος Ιωαννίδης και ο Κώστας Ζαριδάκης συμπράττουν στο μουσικό σχήμα «Τρίχορδο», που θα δώσει συναυλία, σήμερα (9.30 μ.μ.), στο θέατρο του Λυκαβηττού. Το σχήμα συνθέτουν, επίσης, σολίστες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, οι Νίκος Γράψας (λαούτο, ταμπουρά, κιθάρα), Δημήτρης Ζαφειρέλλης (κιθάρα), Βασίλης Καραχούτης (κοντραμπάσο) και Rowan Storm (κρουστά).

  • Ενα πρόγραμμα ιδιαίτερο, με ρυθμό, μελωδία και τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους, αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών, που έχουν αγαπήσει στο πέρασμα του χρόνου, θα παρουσιάσουν ο Ορφέας Περίδης και η Μελίνα Κανά, στην κοινή τους συναυλία, σήμερα (9.30 μ.μ.), στη σκιά των βράχων, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα, ο τρυφερός τραγουδοποιός συναντά μια από τις πιο αισθαντικές φωνές της νεότερης γενιάς. Ενώνουν αρμονικά ρεπερτόριο, φωνή, συναίσθημα, προσφέροντας τραγούδια της ψυχής.
  • Στον ίδιο χώρο, αύριο (9.30 μ.μ.), θα δώσουν συναυλία οι «Χαΐνηδες», παρουσιάζοντας προσωπικές τους συνθέσεις και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια. Ο λόγος για το σχήμα, που έχει ως έδρα του την Κρήτη και λειτουργεί παράλληλα και ως μουσικό εργαστήρι έρευνας και καταγραφής της ελληνικής μουσικής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ