Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διπλό μέτωπο

Λίγο πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται σήμερα να ριχτούν στη μάχη της Ευρωλίγκα αγωνιζόμενοι εντός έδρας και υποδεχόμενοι τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο αντίστοιχα.

Στο ΟΑΚΑ (20.45, ΣΟΥΠΕΡΣΟΡΤ-4) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρεάλ, του γνωστού στους «πράσινους» Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, με τον οποίον κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Εκείνο που προβληματίζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι οι τελευταίοι τραυματισμοί βασικών στελεχών (Τομάσεβιτς, Φέμερλιγκ), αλλά και του Αλβέρτη, που χτες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση (θα λείψει ένα μήνα περίπου). Σύμφωνα με τον «Ζοτς», πάντως, ο τομέας της άμυνας και ιδιαίτερα ο έλεγχος των ριμπάουντ αποτελεί κλειδί για την έκβαση της αναμέτρησης. Αλλωστε είναι γνωστή και η προτίμηση του συναδέλφου του Μάλκοβιτς στο αμυντικό παιχνίδι και εκεί θέλει να χτυπήσει ο ομόλογός του, του Παναθηναϊκού. «Εχουν παίκτες με μεγάλα αθλητικά προσόντα που διεκδικούν διαρκώς όλες τις φάσεις. Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και φυσικά περιμένουμε τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς, που κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Στο ΣΕΦ (19.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο με τη νίκη να αποτελεί για μια ακόμη φορά μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους». Αλλωστε, όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας Γιόνας Καζλάουσκας, αυτή τη φορά υπάρχει και ένας παραπάνω λόγος. «Το Μιλάνο είναι από τις ομάδες με τις οποίες θα διεκδικήσουμε την πρόκριση και πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε το πάνω χέρι», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ