Τετάρτη 14 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πειραιώτης» ο Ράτζα;

Ολοένα και περισσότερο σφίγγουν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ντίνο Ράτζα και το ενδεχόμενο ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά θεωρείται πολύ πιθανό και αναμένεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας βδομάδας να υπάρχουν τα τελικά συμπεράσματα. Οι δύο πλευρές έχουν προσεγγίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και απομένουν πλέον τα τυπικά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Πάντως, δεν πρόκειται να επισημοποιηθεί τίποτε αν δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Ντράγκαν Τάρλατς, ο οποίος αναχωρεί την Τρίτη για το Σικάγο προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση των Μπουλς. Αν ο «Τάκι» συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο στην «πόλη των ανέμων» - πράγμα αρκετά πιθανό με τα τρέχοντα δεδομένα - τότε εκτός απροόπτου θα προχωρήσει η υπόθεση απόκτησης του Ντίνο Ράτζα. Στο μεταξύ, πρόβλημα δημιουργήθηκε με την υπόθεση της απόκτησης του Αντουάν Ριγκοντό, αφού μπορεί ο μάνατζερ του παίκτη να συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και να συμφώνησαν, ο παίκτης όμως ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία προκειμένου να αποφασίσει. Ετσι ενισχύθηκαν και οι φήμες που τον θέλουν να προτιμάει την Μπαρτσελόνα. Πάντως, σε περίπτωση που υπάρξει άδοξο φινάλε, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση και του Ντέιβιντ Ρίβερς.

  • Η επιστροφή του Ντούσαν Ιβκοβιτς από το Βελιγράδι δρομολογεί τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ενωση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, τις οποίες αξιολογεί και μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε συμφωνίες. Το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Μουλαομέροβιτς, για τον οποίο η ΑΕΚ και πέρσι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον.
  • Στο πλευρό της ΦΙΜΠΑ τάχθηκε τελικά ο Παναθηναϊκός, αφού μετά τη συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο πρώτος ξεκαθάρισε τη συμμετοχή της ομάδας στη Σουπρολίγκα. Κάτι που αναμενόταν αφού στη σύσκεψη των ισχυρών ομάδων της Ευρώπης για τη δημιουργία ανεξάρτητου πρωταθλήματος οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει χρόνο για να σκεφθούν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ