Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ
Διπλό μέτωπο

Διπλό μέτωπο στην Ευρωλίγκα σήμερα με τους αγώνες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά:

Κόντρα στην Ούλκερ στο ΟΑΚΑ (20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ 3), οι πράσινοι ψάχνουν την 7η νίκη τους στην Ευρωλίγκα, μια νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον αρχικό ευρωπαϊκό στόχο, δηλαδή την 1η θέση του ομίλου. Απέναντι στον αγαπημένο «Ιμπο» της πράσινης εξέδρας, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θέλει απλά τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα στην Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την πίστη του ότι η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασμπούργκ (21.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ 4), ώστε να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «16», εξέφρασε ο προπονητής της Ενωσης, Λευτέρης Κακιούσης.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, από τη στιγμή που χάσαμε τέσσερις αγώνες στη σειρά, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη στο Στρασβούργο», υποστήριξε ο κόουτς του Δικεφάλου και συνέχισε: «Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Παίζουν γρήγορα και αρέσκονται στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Μια νίκη θα μπορούσε να καλυτερέψει τα πράγματα για μας».

  • Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ουσιαστικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο τεχνικός του Δικεφάλου συναντήθηκε με τον Τάκη Πανελούδη, ωστόσο αν και από πολλούς αυτή η κίνηση ερμηνεύτηκε ως κίνηση καλής θέλησης και από τις δύο πλευρές που δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων, εν τέλει αποφασίστηκε να χωρίσουν τους δρόμους τους. Τη θέση του θα πάρει ο Σούλης Μαρκόπουλος που συμφώνησε να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ