Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Χαρατσίδης
Γιάννης Χαρατσίδης
2 Φωτ.

Στη μνήμη των πρωτοπόρων αγωνιστών της Κάτω Αγόριανης Παρνασσού, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΖΩΡΟΥ Επίτιμου Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, και ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Διαμαντή) αντιστρατήγου του ΔΣΕ, προσφέρω στην ΠΟΑΟ προς τιμή του Γ' Συνεδρίου της 1.000 ευρώ.

Κώστας Πεντεδέκας

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ στελέχους του ΚΚΕ, διαπρεπούς νομικού, λογοτέχνη και αγωνιστή, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων 50 ευρώ.

Τόνια Χαρατσίδου

* * *

Φωτ.

Στις 10 Φλεβάρη 1997 έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος μας και αξέχαστος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΖΗΚΟΣ ΝΤΙΝΟΣ, μέλος του ΚΚΕ, διαπρεπής νομικός, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και των κοινωνικών συνδικαλιστικών αγώνων, πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για πολλά χρόνια και λογοτέχνης.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δικηγόρων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ. Στο Κόμμα στο οποίο πίστεψε και προσχώρησε από τα μαθητικά χρόνια του και από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε σε όλη τη ζωή του, για τις ιδέες και τα οράματα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της παγκόσμιας ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Βούλη Στεφανίδου - Ντίνου

* * *

Στη μνήμη του συναδέλφου και αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ η Αυτόνομη Δημοκρατική Συσπείρωση Εργαζομένων στην ΑΤΕ, ως ελάχιστη έκφραση θλίψης της για τον αναπάντεχο χαμό του Αντώνη, αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού Συστήματος.

* * *

Στη μνήμη του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η κόρη του Παναγιώτα προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ στην ΚΟ Λιβαδειάς.

ΝΤΙΝΟΣ ΖΗΚΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΖΗΚΟΣ
* * *

Ο Λ. Μαρίνης προσφέρει 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου στη μνήμη των νεκρών συναδέλφων του.

* * *

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε αταλάντευτα, μας έδειξε, μας άνοιξε δρόμους.

Γιάννης - Ελένη, Βάσω - Αθηνά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, δημοσιογράφου, η σύζυγός του Δέσποινα Ανδρινοπούλου προσφέρει 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης.

* * *

Φωτ.

Στις 11 Γενάρη 2006 κλείνουν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, μέλος του ΚΚΕ. Πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού, υπήρξε στέλεχος της Επιτροπής Ειρήνης. Από έφηβος έθεσε τον εαυτό του στον αγώνα για την υπόθεση της εργατικής τάξης.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Βικτώρια και τα παιδιά του προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 110 ευρώ.

Πόπη Τσουκαλά

Νίκος Ανδριόπουλος
Νίκος Ανδριόπουλος
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η σύζυγός του Αγγελική προσφέρει 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.

* * *

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΜΗΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, από τον Αλισσό Αχαΐας. Συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες και ως το τέλος της ζωής του ήταν πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στις 15 Δεκέμβρη 2005 έφυγε από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ από τα Καρέικα Αχαΐας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος Δυτικής Αχαΐας της ΠΕΑΕΑ.

Ο Γ. Νικολόπουλος, όπως και όλη η οικογένειά του συμμετείχε στην Αντίσταση, όπως και στους λαϊκούς αγώνες.

Στη μνήμη του συγγενείς του και μέλη της ΚΟΒ Αχαγιάς προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση 450 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 21 Δεκέμβρη 2005 συμπληρώθηκαν 61 χρόνια από τις 21 Δεκέμβρη 1944 που δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες, του Σκόμπι, ο πατέρας μου ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Καμινίων Πειραιά, ως δεύτερη δόση, 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Γιάννης Ιωαννίδης
Γιάννης Ιωαννίδης
Αρης Ιωαννίδης

* * *

Η οικογένεια Αντωνίου και Λευτέρη Χαρίτου, στη μνήμη της θείας τους ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΚΟΥΡΕΛΟΥ, προσφέρουν για την Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλικαρνασσού.


Διαμαντής
Διαμαντής

ΣΠΎΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΣΠΎΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεώργιος Ματζώρος
Γεώργιος Ματζώρος
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-12 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-12-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-11-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-11-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ