Σάββατο 31 Δεκέμβρη 2005 - Κυριακή 1 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Χρονιά προετοιμασίας

Πολύ αξιόλογες ήταν οι φετινές εμφανίσεις του Βλάση Μάρα

Sportidea

Πολύ αξιόλογες ήταν οι φετινές εμφανίσεις του Βλάση Μάρα
Μπορεί να έλειψε η σπουδαία επιτυχία, εντούτοις για άλλη μια χρονιά οι αθλητές-τριες της γυμναστικής που συμμετείχαν σε διεθνείς διοργανώσεις προσπάθησαν για το καλύτερο, ενώ έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό στάδιο προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών που θα διεξαχθεί φέτος τον Απρίλη.

Ο Βλάσης Μάρας ήταν ο 7ος στους τελικούς των οργάνων στο μονόζυγο και 8ος στο άλμα στο Ευρωπαϊκό της Μόσχας καθώς και πρώτος στο μονόζυγο στη σειρά των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Στουτγκάρδης. Ο Δημοσθένης Ταμπάκος ήταν 9ος στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης. Ο Βασίλης Τσολακίδης ήταν δεύτερος στο δίζυγο στη σειρά των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Στις γυναίκες η Ελένη Ανδριόλα κατέλαβε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μόσχας. Η Στεφανί Μπισπίκου ήταν 14η στο σύνθετο ομαδικό της ίδιας διοργάνωσης.

Η Εθνική ανσάμπλ νεανίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις μπάλες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η αντίστοιχη των γυναικών που συμμετείχε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν 5η στο σύνθετο, την ίδια θέση κατέλαβε και στις κορδέλες, ενώ ήταν 8η στα στεφάνια - κορύνες. Επίσης, κατέλαβε την 7η θέση στο σύνθετο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ