Σάββατο 31 Δεκέμβρη 2005 - Κυριακή 1 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Το μέλλον είναι εδώ!

Αξιόλογη εμφάνιση στις διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποίησε η Κατερίνα Ροδίτη

Eurokinissi

Αξιόλογη εμφάνιση στις διεθνείς διοργανώσεις πραγματοποίησε η Κατερίνα Ροδίτη
Το νέο αίμα της άρσης βαρών φώναξε «παρών» τη χρονιά που πέρασε, αφού οι νεαροί αρσιβαρίστες και νεάνιδες του αγωνίσματος κέρδισαν τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιδόσεις στις διοργανώσεις που εκπροσώπησαν την Ελλάδα.

Τη σπουδαιότερη επιτυχία σημείωσε η Κατερίνα Ροδίτη που στην κατηγορία των 75κ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν 2η στο αρασέ και 3η στο σύνολο. Σημαντική ήταν και η παρουσία του νεαρού Νίκου Κουρτίδη στη χρονιά που πέρασε. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, αν και μόλις 19 ετών, κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια, στο ζετέ και στο σύνολο. Ο ίδιος κατέλαβε την 4η θέση στο σύνολο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των ανδρών. Στο Παγκόσμιο ανδρών πήρε την 8η θέση στο ζετέ και την 12η στο σύνολο. Επίσης, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ζετέ των Μεσογειακών Αγώνων. Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαγερίδης στο Παγκόσμιο εφηβικό πρωτάθλημα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια όπως και στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό. Παράλληλα εντυπωσιακές ήταν και οι συμμετοχές του στις διοργανώσεις των ανδρών που σημείωσε σπουδαίες επιδόσεις. Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που ήταν 4ος στο σύνολο του Ευρωπαϊκού των ανδρών και 6ος στο Παγκόσμιο των εφήβων.

Στις γυναίκες η Βασιλική Κασάπη ήταν 7η στο αρασέ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ενώ η Θεανώ Κατσίδη ήταν 8η στυ σύνολο στην ίδια διοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ