Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μάκης Λιμπεράτος
Μάκης Λιμπεράτος
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΪΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ.

Βασίλης, Κούλα, Εύη

  • Επίσης στη μνήμη του Δημήτρη Κάιλα πρόσφεραν στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Λαμίας, η αδελφή του Μαρούλα Κάιλα - Κοτρωνά και η νύφη του Σίνα Αλέκου Κάιλα

* * *

Φωτ.

Η ΚΟΒ Οδοντιάτρων της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αθήνας, αντί για στεφάνι στην κηδεία της αγωνίστριας ΒΑΣΩΣ ΖΙΑΓΚΟΥ, μητέρας του συντρόφου μας Γιώργου Ζιάγκου, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ. Για την υλοποίηση των ιδανικών του Κόμματος, που και η Βάσω Ζιάγκου συνέβαλε κατά τη διάρκεια της ζωής της, με την αγωνιστική στάση και δράση της.

  • Στη μνήμη της Βάσως Ζιάγκου προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση η Σταυρούλα Κομπέα - Νάτσινα και ο Παναγιώτης Βενεοκλής 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας τ.π. Βύρωνα.

Β. Τ.

* * *

Στη μνήμη της συζύγου και μητέρας ΠΑΓΩΝΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗ το γένος Σγουμποπούλου η οικογένεια Αθανάσιου Μανιάτη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Πολύγωνου, 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Χρήστος Πλατατζής
Χρήστος Πλατατζής
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των αδελφών μου ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΘΟΔΩΡΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 200 ευρώ ως τρίτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Αλεξάνδρα Οικονόμου - Πλατατζή

* **

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου κουμπάρου μας ΧΡΗΣΤΟΥ (Κίτσιου) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, 100 ευρώ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Αποστόλης και Αγγελική Αργυροπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου παιδιού μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 100 ευρώ.

Νικόλαος - Παναγής Στεφανάτος

* * *

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το «χαμό» του αγαπημένου μας αδελφού και θείου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΙΝΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 40 ευρώ.

Η αδελφή του Αμαλία και ο ανιψιός του Αντώνης

* * *

Φωτ.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Δεν έφυγε όμως ούτε στιγμή από τη σκέψη και την καρδιά μας. Πάντα θα είναι μέσα μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Βύρωνα η Ευαγγελία Χατζόγλου - Σταυδά προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω του Παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ.

***

Για την οικονομική εξόρμηση ο Χρήστος Ραχιώτης πρόσφερε 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της συζύγου μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ Γιάνναρη - ΣΧΟΙΝΑ, η οποία γεννήθηκε στη Στρέτζοβα Αχαΐας, αετόπουλο στην Κατοχή και στη συνέχεια αγωνίστρια της ειρήνης ως το τέλος της ζωής της, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Γιάννης Σχοινάς

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΜΑΚΗ ΛΙΜΠΕΡΑΤΟΥ ο Χαραλ. Πολυμενάκος προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού.

* * *

Φωτ.

Εφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 15 Δεκέμβρη ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΣ, που γεννήθηκε το 1931 στη Γλυκή Θεσπρωτίας. Η κηδεία του, έγινε το Σάββατο 17 Δεκέμβρη στα πάτρια χώματα της Γλυκής.

Καταγόταν από φτωχή αριστερή οικογένεια και το 1963 αναγκάστηκε να αναζητήσει τα προς το ζην μεταναστεύοντας στη Γερμανία. Οταν επέστρεψε το 1972 με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του ξανά στη Γλυκή, άρχισε να δέχεται τις πιέσεις των «οργάνων της τάξης» για τα φρονήματά του. Ετσι αναγκάστηκε να ξαναφύγει κρυφά για τη Γερμανία, αλλά μόνος του, καθώς η Χωροφυλακή είχε παρακρατήσει από τη γυναίκα και τα παιδιά του τα διαβατήρια. Ο Β. Μπουρνάς, οργανώθηκε στο ΚΚΕ, υπηρετώντας τα ιδανικά του σοσιαλισμού και της ειρήνης μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του και μετά το 1993 που αποχώρησε από το ΚΚΕ.

Αντί για στεφάνι στην κηδεία του αξέχαστου φίλου και συντρόφου Βαγγέλη Μπουρνά, ο Βαγγέλης και ο Λάμπρος Τόκας προσφέρουν στη μνήμη του, ενίσχυση στο «Ρ», 50 ευρώ.


Δημήτρης Κάιλας
Δημήτρης Κάιλας

Βάσω Ζιάγκου
Βάσω Ζιάγκου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ