Παρασκευή 6 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμασία για Κέρκυρα

Επικίνδυνες αποστολές έχουν την Κυριακή Εργοτέλης και Κέρκυρα

Eurokinissi

Επικίνδυνες αποστολές έχουν την Κυριακή Εργοτέλης και Κέρκυρα
Εξοδο κινδύνου έχει την Κυριακή η πρώτη της βαθμολογίας Κέρκυρα αφού θα δοκιμαστεί στην Καλαμάτα από την τοπική ομάδα. Ο τεχνικός των Φαιάκων, Μπάμπης Τενές, δηλώνει: «Πρέπει να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτό σημαίνει ότι πάμε στην Καλαμάτα για το διπλό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». Στην άλλη πλευρά ο κόουτς της «μαύρης θύελλας», Στράτος Βουτσακέλης, είπε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αντιπάλους. Κάθε ματς είναι σαν τελικός και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Γερή αναμέτρηση θα έχουμε και στο Παγκρήτιο, όπου ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τη Βέροια. Οι γηπεδούχοι αναμφίβολα όμως έχουν το πάνω ...πόδι αν και ο Μανώλης Πατεμτζής, τεχνικός των γηπεδούχων, δηλώνει: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα ώστε να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης που θα μας διατηρήσουν στο γκρουπ της κορυφής».

Ακόμα ο τρίτος της βαθμολογίας Θρασύβουλος θεωρητικά έχει το ευκολότερο έργο αύριο αφού θα αγωνιστεί στον Πύργο με τον μάλλον καταδικασμένο Πανηλειακό. Τέλος, στο Βόλο η Νίκη θα υποδεχτεί τη Δευτέρα τον Πανσερραϊκό με τον Μύρωνα Σηφάκη να κάνει ντεμπούτο στους «κυανόλευκους» της Μαγνησίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής: Σάββατο: Πανηλειακός-Θρασύβουλος (16.00, ΕΤ3), Κυριακή: Αρης-Χαϊδάρι, Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή, Εργοτέλης-Βέροια, Ηλυσιακός-Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα-Κέρκυρα, Προοδευτική-Καστοριά (14.45). Δευτέρα: Νίκη Βόλου-Σέρρες (16.00, ΕΤ3).

  • Συνέχεια την Κυριακή και για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον όμιλο του βορρά. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής: Πανθρακικός-Πιερικός, Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα, Ενωση Θράκης-ΠΑΣ Γιάννενα, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αναγέννηση Αρτας, Δόξα Δράμας-Καβάλα, ΑΕ Γιάννενα-Θερμαϊκός, Πολύκαστρο-Κοζάνη, Λαμία-ΑΕ Πτολεμαΐδας. Ωρα έναρξης 14.45.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ