Πέμπτη 5 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Νέα απεργία σήμερα

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες ασφάλειας Λάρισας, κλιμακώνοντας τον αγώνα διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους που βρίσκονται στο στόχαστρο της εργοδοσίας. Υστερα από την πρώτη αγωνιστική απάντηση που έδωσαν με την προχτεσινή απεργιακή κινητοποίηση, το Σωματείο Υπαλλήλων Παροχής Υπηρεσιών - Ασφάλειας Λάρισας κήρυξε νέα απεργία για σήμερα, κόντρα στην επιχείρηση τρομοκράτησής τους στους χώρους δουλιάς και στην εργοδοτική ασυδοσία που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η εργοδοσία, στην προχτεσινή απεργία, σε πολλές περιπτώσεις είχε «επιστρατεύσει» τους εργαζόμενους από τις 4 με 5 το πρωί, πολύ νωρίτερα δηλαδή από την ώρα που πιάνουν δουλιά, απειλώντας τους ότι αν απεργήσουν θ' απολυθούν!

Οι εργαζόμενοι στις εταιρίες φύλαξης διεκδικούν, μεταξύ των άλλων, να σταματήσουν οι απολύσεις, η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων τους και η επιχείρηση εκφοβισμού τους από την εργοδοσία. Διεκδικούν, επίσης, την επαναπρόσληψη του συναδέλφους τους Ηλία Αρβύθα, από την εταιρία «Wackenhut» (Βάκενχουτ), που έγινε επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς της εργοδοσίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ