Τετάρτη 18 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Τριπλό μέτωπο

Με αποκλειστικό στόχο την υπεράσπιση του +15 που είναι το αβαντάζ του από τη νίκη του με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται σήμερα στην Πολωνία με αντίπαλο την Ολστιν (19.00) για τα προημιτελικά του Τοπς Τιμς Καπ. Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης και πλέον η τύχη είναι στα χέρια τους. Στην αποστολή μετέχει και ο Βραζιλιάνος Ντάντε και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Πάντως, στο δάχτυλο του διεθνή παίκτη έχει τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Χαβιέ Βέμπερ σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει μόνο αν δει ότι ο παίκτης μπορεί να αντεπεξέλθει 100% στις ανάγκες του ματς. Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Αργεντίνος τεχνικός επισήμανε ότι το σημαντικό είναι να επικεντρωθούν οι παίκτες του στη νίκη και όχι στην υπεράσπιση της διαφοράς.

  • Για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ηρακλής σε αγώνα άνευ βαθμολογικής σημασίας (έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά) θα υποδεχτεί στις 20.30 την ολλανδική Ορτεκ Νεσελάντε.
  • Για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας η ΕΑΠ αγωνίζεται στην Ιταλία κόντρα στη Ματεράτσα στη ρεβάνς της ήττας της με 3-0 στην Πάτρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ