Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στη Σαλονίκη τα σπουδαία

Η επανεμφάνιση στην ενεργό δράση του Μίλαν Τόμιτς, που με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου θα τεθεί αντίπαλος κόντρα στην παλιά του αγάπη τον Ολυμπιακό, αποτελεί το πιο ιδιαίτερο στοιχείο της 12ης αγωνιστικής στην Α1.

Ο Ολυμπιακός, που ταξιδεύει στη Ρόδο με στόχο το ροζ φύλλο, θα βρει απέναντί του πλέον δυο παλιούς του γνώριμους, αφού εκτός του Τόμιτς υπάρχει και ο Φράνκο Νάκιτς. Οσον αφορά τους γηπεδούχους, θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι και με τον νεοαποκτηθέντα Αμερικανό Στιβ Λόγκαν στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Πάντως από την 12η αγωνιστική δε λείπουν και τα δυνατά παιχνίδια. Το ντέρμπι των «κίτρινων» στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του Αρη και του Αμαρουσίου κλέβει την παράσταση, αφού και οι δυο ομάδες δίνουν τη δική τους μάχη για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Στον Βορρά διεξάγεται ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ, που καίγεται για τους βαθμούς, υποδέχεται τον Μακεδονικό. Στο Γαλάτσι η ΑΕΚ, που πλέον στρέφεται στις εσωτερικές διοργανώσεις, φιλοξενεί τον ΓΣ Λάρισας. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17:00) Πανιώνιος - Απόλλων Πατρών, (17:00) Αρης - Μαρούσι, (19:00 ΕΤ1) Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός, (19:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΠΑΟΚ - Μακεδονικός. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17:00) Ολύμπια Λάρισας - Πανελλήνιος, (17:30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΑΕΚ - Γυμναστικός Λάρισας, (17:30 ΕΤ1) Παναθηναϊκός - Ηρακλής.

  • Με το «καλημέρα» της φάσης των «16» στο ΟΥΛΕΜΠ ΚΑΠ αναγκάζονται οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδας να τα πούνε μεταξύ τους, αφού τελικά η ελληνική μονομαχία δεν αποφεύχθηκε! Ο Αρης κι ο Πανιώνιος, με τους «κίτρινους» να έχουν το πλεονέκτημα, αφού η ρεβάνς θα γίνει στο Αλεξάνδρειο. Οποιος περάσει από τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ζελέζνικ-Βιλερμπάν και στη συνέχεια είτε τη Χέμοφαρμ, είτε την Αλικάντε, είτε τη Ρέτζιο Εμίλια, είτε τη Βέντσπιλς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ