Πέμπτη 26 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Οι «Αγγελοι του έρωτα» και η «ζωή»

Ο έρωτας όπως τον τραγουδάει ο Παντελής Θαλασσινός και η «Ηδονή της τιμιότητας» όπως την κατέγραψε ο Πιραντέλο είναι τα κυρίαρχα θέματα της αυριανής εκπομπής του «902 TV» «Ετσι είναι η ζωή», στις 9 το βράδυ με τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Αδαμίδου. Αφορμή της συνάντησης το σμίξιμο των «Λαθρεπιβατών», του Παντελή Θαλασσινού και του Γιάννη Νικολάου, που μας χάρισε το νέο CD «Οι Αγγελοι του Ερωτα».

Ο Παντελής Θαλασσινός «συγκατοικεί» επίσης και μοιράζεται το ενοίκιο στην «X Εδρα» με τον πρώην «Λαθρεπιβάτη» και συνεργάτη του Γιάννη Νικολάου. Ο αγαπητός τραγουδοποιός παρουσιάζει στην εκπομπή ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και νέα από τον τελευταίο του δίσκο «Οι Αγγελοι του Ερωτα». Τραγούδια με όμορφες μελωδίες και εξαιρετικούς στίχους. Τραγούδια ρομαντικά και με όλη την ερωτική μελαγχολία της Κρήτης, που η φωνή και η ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού δημιουργούν μια τρυφερή αίσθηση. Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Νικολάου παίζουν οι μουσικοί Πάρις Περυσινάκης (λύρα, κιθάρα, μπουζούκι, λαούτο) και Τάσος Ζαφειρίου (κιθάρα, τζουρά).

Στη συντροφιά και ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός που παίζει στην παράσταση του έργου «Η ηδονή της τιμιότητας» που παρουσιάζει το θέατρο «Στοά» (γιορτάζει φέτος τα 35χρονά του), σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου. Ενα εξαιρετικό έργο, μια εξαιρετική παράσταση - γιορτή και καταπληκτικές ερμηνείες, με ρεσιτάλ υποκριτικής του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο Πιραντέλο, πιστεύοντας ότι ο άνθρωπος δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά άγεται και φέρεται από αυτό που κρύβει κάτω από ένα ψεύτικο προσωπείο, δημιουργεί σχέσεις που καθορίζονται απ' αυτό το δεύτερο παράγοντα, ενώ λειτουργούν με τον πρώτο. Στην «Ηδονή της τιμιότητας», ένας άνθρωπος με ύποπτο παρελθόν, καλείται να παίξει τον τίμιο σύζυγο μιας γυναίκας που έμεινε έγκυος από τον παντρεμένο εραστή της. Μετά τα τόσα σφάλματά του όμως, αποφασίζει οι πράξεις του να διακρίνονται από απόλυτη τιμιότητα. Τόσο απόλυτη, που μοιάζει εξωφρενικό για μια υποκριτική κοινωνία. (Παρασκευή, 21.00 - 23.00, «902 TV»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ