Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Α` ΕΘΝΙΚΗ
Ανακατατάξεις σε ... μέση και ουρά

Ο Λυμπερόπουλος «λυτρώνει» την ΑΕΚ στο Αιγάλεω

Eurokinissi

Ο Λυμπερόπουλος «λυτρώνει» την ΑΕΚ στο Αιγάλεω
Η ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής δεν επέφερε αλλαγές στην πρώτη τριάδα, της κορυφής. Αντίθετα, ανακατατάξεις υπήρξαν στη ...ζώνη του ΟΥΕΦΑ αλλά και του υποβιβασμού. Ούτε από αυτή την αγωνιστική δεν έλειψαν τα έκτροπα (έστω και περιορισμένης έκτασης) αλλά και τα διαιτητικά ολισθήματα. Μπορεί ανακοίνωση να έβγαλαν η Ξάνθη και εμμέσως (αφού απευθυνόταν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ) το Αιγάλεω, o Ακράτητος αλλά λάθη έγιναν και σε άλλα γήπεδα.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη - συγκριτικά με την περασμένη Κυριακή - αλλά πάλι με προβλήματα. Και πήρε αυτό που ήθελαν, αφού το Αιγάλεω είχε μείνει με 10 παίχτες, λόγω ...σωστής - αποβολής του Ωμο (70΄). Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, δε δυσκολεύτηκε απέναντι στο Λεβαδειακό. Κέρδισε, χωρίς (να χρειαστεί) να παίξει σπουδαία μπάλα.

Απόντος του κόσμου (λόγω τιμωρίας), αλλά παρόντος χιονιού και χαμηλών θερμοκρασιών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ηρακλή. Τον πέρασε στη βαθμολογία και έκανε ένα ακόμα βήμα για την έξοδό του στο ΟΥΕΦΑ. Απομακρύνθηκε και άλλο από την «επικίνδυνη περιοχή» η Καλαμαριά, μετά τη νίκη της επί της Ξάνθης. Εκτός των ορίων της, αλλά ακόμα πολύ κοντά, βρίσκεται και ο Πανιώνιος που κέρδισε τον Ιωνικό. Αντίθετα, ο ΟΦΗ, που για 11η συνεχόμενη αγωνιστική, δεν κέρδισε, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ