Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Ζούμε αγωνιστικά, ανυπότακτα»

«Θέλουν έκθεση για την ανταγωνιστικότητα στα σχολεία; Εκθέστε τους στην κοινωνία. Ανταγωνιστείτε τους. Αγωνιστείτε για να μην περάσουν τα σχέδιά τους».

Τη δική τους νεανική, δημιουργική και αγωνιστική απάντηση στο διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα «Ανταγωνιστικότητα», που ολοκληρώθηκε στο τέλος του Δεκέμβρη, καλούνται να δώσουν οι μαθητές μέσα από το διαγωνισμό που διοργανώνει η ΚΝΕ με θέμα: «Ζούμε αγωνιστικά κόντρα στην ανταγωνιστικότητα».

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές, με όποια μορφή τους ...εκφράζει και τους εμπνέει: σκίτσο, ζωγραφική, φωτογραφία, θέατρο, κινηματογράφο, στίχους, μουσική, έκθεση, διήγημα, ποίηση, αφίσα...

Στον αντίποδα της «ανταγωνιστικότητας», η οποία «βλάπτει σοβαρά το παρόν μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας», η ΚΝΕ αναδεικνύει τις αξίες της συλλογικότητας, της συνεργασίας, της πρωτοβουλίας, της αγωνιστικής στάσης ζωής.

Το έπαθλο του διαγωνισμού δεν είναι χρηματικό. Κερδίζει... όποιος συμμετέχει! Κερδίζει όποιος συμμετέχει στους αγώνες!

Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί στο 32ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ», όπου και θα παρουσιαστούν τα έργα των μαθητών. Δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό γίνονται στο 210 2592321.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ