Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κόντρες για ... «Ολα»

Οι εσωτερικές προσωπικές κόντρες στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA» μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Θέμου Αναστασιάδη, που «φρόντιζαν» να γίνονται δημόσιες, είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας του Θέμου Αναστασιάδη με τον κανάλι του Δ. Κοντομηνά.

Οι κόντρες αυτές θεωρήθηκε φαίνεται ότι «πουλάνε» ή ότι ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές και «Ολα» λέγονταν μέσα από την εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη και από τα δελτία ειδήσεων. Προχτές το βράδυ το κανάλι δε μετέδωσε την εκπομπή «Ολα», ενώ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο Θ. Αναστασιάδης για «πολλοστή φορά επιτίθεται με προσβλητικό τρόπο κατά της ιδιοκτησίας και της διοικήσεως του σταθμού αγνοώντας προκλητικά» τις συστάσεις που του είχαν γίνει. Με την ανακοίνωση γινόταν γνωστό ότι ο Θ. Αναστασιάδης δεν «ανήκει πλέον στο δυναμικό του ALPHA».

Ο εκδότης της εφημερίδας το «Θέμα» Θ. Αναστασιάδης με χτεσινή του επιστολή επιρρίπτει τις ευθύνες στον ιδιοκτήτη του σταθμού Δ. Κοντομηνά και στον Νίκο Χατζηνικολάου αναφερόμενος σε πιέσεις και λογοκρισία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ