Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 1- 0
Βγήκαν συμπεράσματα

Με νίκη 1-0 (15' Σαμαράς) επί της Λευκορωσίας, ξεκίνησε η Εθνική τη συμμετοχή της στο τουρνουά της Κύπρου. Ο Ρεχάγκελ, παρά το γεγονός ότι η δυναμικότητα της αντιπάλου δεν είναι και η μεγαλύτερη, μάλλον έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα (βασικό ζητούμενο σε τέτοιες διοργανώσεις). Στο πρώτο ημίχρονο οι «γαλανόλευκοι» ήταν αρκετά καλοί, συγκριτικά και με την παρουσία τους στο τουρνουά της Σαουδικής Αραβίας. Χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν κυρίαρχοι, έδειξαν θέληση, δημιούργησαν ευκαιρίες. Αντίθετα, στην επανάληψη «κατέβασαν ταχύτητες». Ετσι η Λευκορωσία, που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, φάνηκε απειλητική. Και το ότι δε σκόραρε οφείλεται κυρίως στον Νικοπολίδη. Σήμερα η Εθνική αντιμετωπίζει το Καζαχστάν (19.00, ΝΕΤ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης (Βύντρα 46'), Φύσσας (Λαγός 46'), Ανατολάκης, Καψής, Κατσουράνης, Ζαγοράκης (Γιαννακόπουλος 58'), Καραγκούνης (Μπασινάς 46'), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (Γκέκας 46'), Χαριστέας (Κυργιάκος 70').

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Χουτόφσκι, Κίφιλτσικ (Τιχόροφ 46'), Ομιελάντσουκ, Σχτάνιουκ, Κόβμπα, Χλεμπ, Μπουλίγκα, Γιούρεβιτς, Σούτσκοφ, Κυρίτσκο (Καλάτσιοφ 46'), Κιρλινένκο (Χλεμπ Β. 46').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ