Σάββατο 4 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΛΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
Στην αστυνομία γιατί διαδήλωναν

Κλήσεις από το Αστυνομικό Τμήμα Ανω Λιοσίων για εξέταση μαρτύρων και απολογία έχουν λάβει ήδη τέσσερα μέλη της Γραμματείας της Διαδημοτικής Επιτροπής για την Απομάκρυνση της Χωματερής, σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των κατοίκων της περιοχής, που όλο και πιο μαζικά συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για οριστική απομάκρυνση της χωματερής από τα Ανω Λιόσια.

Την Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Διαδημοτικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι μαζική κατάληψη του κτιρίου της ΔΟΥ Ανω Λιοσίων, με τα αιτήματα που έχουν εκφράσει οι κάτοικοι της περιοχής σε μια σειρά κινητοποιήσεις τους, τον τελευταίο χρόνο: Οριστικό χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης της χωματερής από τα Λιόσια. Αλλαγή του περιφερειακού σχεδιασμού με εξαίρεση από αυτό το σχεδιασμό του Θριασίου και της Δυτικής Αττικής συνολικά.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας το ΑΤ Ανω Λιοσίων ξεκίνησε να καλεί κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης μέλη της Γραμματείας της Διαδημοτικής για απολογία και εξέταση.

«Συνεχίζουν την τακτική των προηγούμενων μηνών και χρόνων με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν την αντίσταση του μαζικού κινήματος που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή», είπε στο «Ρ» ο Χ. Κωστόπουλος, μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής. «Και στο παρελθόν επιδίωξαν να μας εκφοβίσουν, αλλά τους λέμε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να βρεθεί οριστική λύση». Κλήση για να παρουσιαστούν στο Αστυνομικό Τμήμα έχουν λάβει μέχρι ώρας οι: Χ. Κωστόπουλος, Γ. Παπαναής, Δ. Παπαγιαννακόπουλος και Κ. Βάβουλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ