Τρίτη 14 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πρωταθλητής και στα ρεκόρ

Στον, ορθάνοιχτο, δρόμο για τη στέψη του, ο Ολυμπιακός δρέπει και άλλες δάφνες. Χτες κατέρριψε ένα ρεκόρ και πλέον στοχεύει το επόμενο. Αμφότεροι οι διεκδικητές της 2ης θέσης κέρδισαν, δεν άλλαξε λοιπόν κάτι στην κορυφή. Αντίθετα, στη ζώνη του υποβιβασμού, υπήρξαν ανακατατάξεις. Το γεγονός ότι, για μια ακόμα αγωνιστική, είχαμε κακές διαιτησίες, δεν είναι έκπληξη. Αλλωστε αυτές έχουν έχει γίνει κανόνας και όχι εξαίρεση...

Στον Πειραιά, λοιπόν, εκτός από την κατάκτηση του τίτλου, πανηγυρίζουν πλέον και ένα σημαντικό ρεκόρ. Οι «ερυθρόλευκοι», με την επικράτηση επί της Καλαμαριάς, συμπλήρωσαν 16 συνεχόμενες νίκες. Ετσι ξεπέρασαν το δικό τους ρεκόρ (των 15) που είχαν πετύχει την περίοδο 2000-01. Συνολικά μετρούν 21 νίκες και θέλουν πέντε ακόμα, στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια, για να ξεπεράσουν τις 25 που είχαν επίσης τη σεζόν 2000-01.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο και ξαναχαμογέλασε. Ετσι διατηρεί το βραχύ προβάδισμά της, για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Ο Παναθηναϊκός, στην άδεια Τούμπα, συνέχισε το σερί του. Κέρδισε ευκολότερα απ' όσο δείχνει το αποτέλεσμα (0-1) και έτσι παραμένει μια ανάσα από την ΑΕΚ. Τρίποντο ευρωπαϊκής εξόδου, για το νικητή Ηρακλή, ήττα που οδηγεί σε καρδιοχτύπια για το Λεβαδειακό. Ο Ατρόμητος κέρδισε το συνοικιακό ντέρμπι, στις καθυστερήσεις, στο Αιγάλεω με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ορθά για ακυρωθέν γκολ. Νίκες - «οξυγόνο» για Ακράτητο, στο ντέρμπι ουραγών με την Καλλιθέα, και ΟΦΗ (σε βάρος του Ιωνικού).

  • Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, στο γήπεδο του Αλκαζάρ η ομάδα της Λάρισας επεβλήθηκε της Σκόντα-Ξάνθης με σκορ 3-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γαβριλόπουλος (9'), Μπαχράμης (23'), Αλονεύτης (80'), ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Φλίσκας (45').

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ