Σάββατο 1 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διεκδικούν Ολυμπιακό επίδομα

Το επίδομα Ολυμπιακής ασφάλειας διεκδικούν αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Πρόκειται για 54 στελέχη της που ακόμα απαιτούν τα χρήματα της αποζημίωσής τους. Παρά τις επανειλημμένες υπηρεσιακές οχλήσεις προς τη διοίκηση, η τελευταία τους δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα, τη στιγμή που η πίστωση για τη χορήγηση του επιδόματος προέβλεπε συγκεκριμένο ύψος χρηματικού ποσού για το προσωπικό που απασχολήθηκε στον τομέα αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρ», το προσωπικό της 353 Μοίρας Ναυτικής Συνεργασίας, που ανήκει στην 112 Πτέρυγα Μάχης, από την 1η του Ιούλη 2004 έως τις 30 του Σεπτέμβρη 2004 πραγματοποίησε τουλάχιστον 70 πτήσεις συνολικής διάρκειας άνω των 370 ωρών. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε πάνω από 3.000 εντοπισμούς στόχων και πάνω από 700 διερευνήσεις στόχων.

Σημειώνεται ότι το προσωπικό της μοίρας είναι το μόνο από τα πληρώματα των μοιρών της 112 Πτέρυγας Μάχης στο οποίο δε δόθηκε το Ολυμπιακό επίδομα και αντ' αυτού δόθηκαν 10 μέρες άδεια. Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας καταγγέλλουν πως προκαλεί ερωτήματα η «εξαφάνιση» των 54 αξιωματικών από τις καταστάσεις που καταρτίστηκαν και προωθήθηκαν στο ΓΕΑ για την καταβολή του επιδόματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ