Πέμπτη 13 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να ικανοποιηθούν τώρα τα αιτήματα των απεργών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του για την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και την υπογραφή της ΕΓΣΣΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την κλιμάκωση της κυβερνητικής καταστολής που με τα ΜΑΤ και τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς επιχειρεί να χτυπήσει την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ο αγώνας τους και τα αιτήματά τους είναι δίκαια. Να ικανοποιηθούν τώρα!

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους στην απεργία τους. Να δυναμώσουν την ενιαία και αποφασιστική ταξική πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματά τους στο εισόδημα και στην εργασία, κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και του κεφαλαίου. Να απορρίψουν την επαίσχυντη συμφωνία που σήμερα υπέγραψε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ, με την υποστήριξη και της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για αυξήσεις του αίσχους των 77 λεπτών την ημέρα και για "εργασιακή ειρήνη" για δύο χρόνια!

Ολοι αύριο στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει οι ταξικές Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα εκατοντάδες Σωματεία που ανήκουν στο ΠΑΜΕ. Για ουσιαστικές αυξήσεις. Στα 1.300 ευρώ ο βασικός μισθός, 1.050 η κατώτερη σύνταξη και το επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ