Παρασκευή 28 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε Ελευσίνα, Μενίδι και Λαύριο

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Κουβανέζικη Επανάσταση διοργανώνονται από φορείς, αλλά και το ΚΚΕ στην περιοχή της Αττικής και συγκεκριμένα σε Ελευσίνα, Μενίδι, Λαύριο, στις οποίες θα παρευρεθεί η αντιπροσωπεία του ΚΚ Κούβας.

- Την Τετάρτη 3 Μάη στις 7.30 μ.μ. στο Λαύριο, στο άγαλμα Μεταλλωρύχου, η αντιπροσωπεία θα πάρει μέρος σε συγκέντρωση που διοργανώνουν η Γραμματεία Λαυρεωτικής του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Λαυρεωτικής και η Ομάδα Γυναικών Λαυρεωτικής.

- Την Πέμπτη 4 Μάη στις 7.30 μ.μ., στην Ελευσίνα, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, η αντιπροσωπεία θα πάρει μέρος σε εκδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Κούβα που διοργανώνουν η Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων Εθνικής Αντίστασης και το Παράρτημα Ελευσίνας της ΠΕΑΕΑ.

- Την Παρασκευή 5 Μάη στις 7.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου (Φιλαδελφείας και Μποσδά), η αντιπροσωπεία θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Μενιδίου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ