Σάββατο 29 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Η αγωνία στο κατακόρυφο

Στην Καλαμαριά δοκιμάζεται η ΑΕΚ. Με το Αιγάλεω εντός ο ΠΑΟ περιμένει... στραβοπάτημα της Ενωσης. Κρίσιμα ματς και για την παραμονή

ΑΕΚ και ΠΑΟ δίνουν το δικό τους αγώνα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης

Eurokinissi

ΑΕΚ και ΠΑΟ δίνουν το δικό τους αγώνα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης
Μία «στροφή» πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής και η αγωνία «χτυπάει κόκκινο». Κι αν ο τίτλος του πρωταθλητή έχει προ πολλού κριθεί, καταλήγοντας για μία ακόμη χρονιά στο λιμάνι του Πειραιά, δεν ισχύει το ίδιο για τη 2η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και τα... ανεπιθύμητα εισιτήρια με προορισμό τον ποδοσφαιρικό Αδη, της Β' Εθνικής.

Στην Καλαμαριά διεξάγεται η πλέον ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, όπου οι Πόντιοι του Απόλλωνα φιλοξενούν την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ (υπό το βλέμμα του Χανς Μπάκε) ελπίζοντας σε «στραβοπάτημα» της Ενωσης. Οσον αφορά στις μάχες της ουράς, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον αδιάφορο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος τον Ηρακλή, ενώ ο Λεβαδειακός θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό με τη βοήθεια της έδρας του.

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 18:00 Λεβαδειακός - Ολυμπιακός, 18:00 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, 18:00 Ιωνικός - Λάρισα, 18:00 Ξάνθη - Ακράτητος, 18:00 Πανιώνιος - Ηρακλής, 18:00 Ατρόμητος - Καλλιθέα, 20:00 Παναθηναϊκός - Αιγάλεω, 20:00 Καλαμαριά - ΑΕΚ.

  • Το καθοριστικό ματς στο Χαϊδάρι της ομώνυμης ομάδας με τον Αρη δεσπόζει στο πρόγραμμα της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει την προσπάθειά της για επιστροφή στην κατηγορία των «μεγάλων».

ΣΗΜΕΡΑ: 16:00 (Βέροια) Βέροια - Εργοτέλης. ΑΥΡΙΟ 17:00 (Κέρκυρα) Κέρκυρα - Καλαμάτα, 17:00 (Καστοριά) Καστοριά - Προοδευτική, 17:00 (Χαϊδάρι) Χαϊδάρι ΑΟ - Αρης, 17:00 (Πάτρα) Παναχαϊκή 2005 - Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου, 17:00 (Καισαριανή) Εθνικός Αστέρας - Ηλυσιακός, 17:00 (Φυλή) Θρασύβουλος Φυλής - Πανηλειακός, 17:00 (Σέρρες) Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ