Σάββατο 29 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Βολές κατά αστυνομίας

«Κόκκινη κάρτα» στην αστυνομία έβγαλε (πάλι) χτες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτσης, επιρρίπτοντάς της ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη μετάθεση του τελικού. Σε συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είχαν γίνει τρεις συσκέψεις και οι αρμόδιοι (Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου και Περιφερειάρχης της Κρήτης) «δεν ανέφεραν το παραμικρό». Μόλις στην τέταρτη η αστυνομία ανακοίνωσε αδυναμία, επικαλούμενη γεγονός (συγκέντρωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ) το οποίο ήταν γνωστό από πέρυσι το Γενάρη.

«Αναγκαστήκαμε να αποδεχτούμε αυτή τη λύση (σ.σ. μετάθεση)» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, χαρακτηρίζοντας αυτό που συνέβη «παγκόσμια πρωτοτυπία». Επίσης, πρόσθεσε πως με έγγραφο (17/4) της Αστυνομίας, γνωστοποιούνταν στις ομοσπονδίες ότι «στο διάστημα από τις 4 έως τις 7 Μαΐου δεν μπορεί να διεξαχθεί καμία αθλητική συνάντηση εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής». Για να προσθέσει σαρκαστικά: «Οτι το Ηράκλειο της Κρήτης έχει γίνει προάστιο της Αθήνας, το πληροφορήθηκα σήμερα»...

Ακόμα υπεραμύνθηκε της απόφασης να μην αλλάξει η έδρα του τελικού και να εφαρμοστεί η απόφαση της ομοσπονδίας, για τη διεξαγωγή του σε γήπεδα της περιφέρειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ