Τετάρτη 17 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Σήμερα 17 Μάη και αύριο 18 του μήνα, συνεχίζονται οι εκλογές για τα μέλη της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, από τις 8.30 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με βιβλιάριο ασθενείας και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μαχητική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Θεσσαλονίκης της «Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων». Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, ο υποψήφιος νομάρχης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Γιάννης Ζιώγας και κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΜΕ.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η πορεία της συλλογικής σύμβασης, επαγγελματικά θέματα και προτάσεις - ανακοινώσεις.

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΕΝ: Ο Σπουδαστικός Σύλλογος ΑΕΝ Ασπροπύργου διοργανώνει εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά με τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού τουρνουά (5χ5) στις 20-21 Μάη στην πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά, στις 9 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ