Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη μεγαλειώδη χτεσινή κινητοποίηση το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ τονίζει:

«Η ΚΝΕ χαιρετίζει τη σημερινή μεγαλειώδη πανελλαδική κινητοποίηση χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών στην Αθήνα, ενάντια στο νόμο - πλαίσιο, ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ για την ολοσχερή ιδιωτικοποίηση και την επιχειρηματική λειτουργία της Ανώτατης Εκπαίδευσης, διεκδικώντας πραγματικά Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.

Το ζητούμενο σήμερα είναι οι φοιτητές και οι σπουδαστές να συνεχίσουν τον αγώνα τους, να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα, συμμετέχοντας μαζικά στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων τους, προχωρώντας με καταλήψεις, διαδηλώσεις, κλεισίματα δρόμων, πρωτοβουλίες ενημέρωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων.

Με τη μαζική συμμετοχή και τη δράση χρειάζεται να περιφρουρηθούν από κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης και συκοφάντησης οι αγώνες, τα αιτήματα και οι μορφές πάλης του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος, ώστε να κερδίσουν συνολικά τη στήριξη της ελληνικής νεολαίας, των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ολόκληρου του λαού. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση, που επιδιώκει με τη βία των ΜΑΤ να τρομοκρατήσει και να καταστείλει τις κινητοποιήσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ