Πέμπτη 15 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στον Αστακό

Φιλειρηνική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση, απαιτώντας να φύγουν οι φονιάδες των λαών από την περιοχή, πραγματοποιούν την Κυριακή 18 Ιούνη και ώρα 11 π.μ. στο λιμάνι του Αστακού το Εργατικό Κέντρο του Αγρινίου και η Επιτροπή Ειρήνης. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με αφορμή τον ελλιμενισμό του αμερικανού πολεμικού πλοίου «Τζον Μπόμπο» στον κόλπο του Αστακού, που συνιστά πρόκληση για τα φιλειρηνικά αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι μακελάρηδες των λαών δεν είναι η πρώτη φορά που καταφθάνουν στο λιμάνι του Αστακού. Η τωρινή τους επίσκεψη γίνεται με τις ευλογίες των δημοτικών παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στον παραπάνω δήμο, οι οποίες εκφράστηκαν και σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αστακού.

«Φυσικά δεν ήρθε για ειρηνικούς σκοπούς. Η επίσκεψη εντάσσεται στους σχεδιασμούς που έχουν ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Μεσογείου και της ευρύτερης περιοχής στην προετοιμασία πολέμου ενάντια στο Ιράν», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ