Παρασκευή 21 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Ρουκέτα» και επίσημα

Με τον πλέον επίσημο τρόπο από χτες ο Βασίλης Σπανούλης έγινε... ρουκέτα. Οι Χιούστον Ρόκετς στην ιστοσελίδα τους ανέβασαν την ανακοίνωση της ομάδας η οποία κάνει λόγο για τριετές συμφωνία με τον Ελληνα παίκτη, ενώ δε λείπουν και τα σχόλια για το ταλέντο του από τον γενικό μάνατζερ της ομάδας Κάρολ Ντόουσον. Το συμβόλαιο υπογράφτηκε από τον Σπανούλη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ο παίκτης είχε δείξει από την αρχή ότι προτιμάει την περιπέτεια στο ΝΒΑ παρά τη δελεαστική πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα.

  • Μέχρι και τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» καταστρατηγήθηκαν στη χτεσινή άφιξη του Λιθουανού παίκτη Αρβιντας Μασιγιάουσκας που θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακού. Η υποδοχή ήταν θερμή από τους οπαδούς της ομάδας ενώ για περισσότερο αίγλη οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ αδελφοί Αγελλόπουλοι μπήκαν με το αυτοκίνητο στην πίστα το αεροδρομίου για να παραλάβουν οι ίδιοι τον παίκτη. Ο Μασιγιάουσκας που θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων φάνηκε στις πρώτες του δηλώσεις ορεξάτος για δουλιά και τίτλους. «Δεν ήμουν ευχαριστημένος στο ΝΒΑ και ήθελα να επιστρέψω. Στα τέσσερα χρόνια παραμονής μου στην ομάδα θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να με φέρουν στην ομάδα», ήταν τα πρώτα του λόγια του παίκτη.
  • Η Εθνική ομάδα αναχώρησε χθες για το Μπόρμιο της Ιταλίας, όπου θα συμμετάσχει στο τοπικό τουρνουά. Αντίπαλοι των πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι ο Καναδάς (21/7), η Σερβία (22/7) και η Ιταλία (23/7).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ