Σάββατο 22 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Συνεργός την επιχείρηση φίμωσης

Καταγγελία της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» για το κατέβασμα πανό της ΝΑΣ από συνεργεία του Δήμου

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» καταγγέλλουν τη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων για την προσπάθεια φίμωσης της φωνής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων που άρχισε να εξελίσσεται από προχτές με το κατέβασμα των πανό της ΝΑΣ στις περιοχές των Κάτω Πατησίων και του Κολωνού από συνεργεία του Δήμου.

Στις διαμαρτυρίες της ΝΑΣ οι υπεύθυνοι του Δήμου Αθηναίων δήλωσαν ψευδώς ότι τα πανό δεν τα κατέβασε συνεργείο του Δήμου. Τα πανό ωστόσο βρέθηκαν στην αποθήκη του Δήμου και διαπιστώθηκε ότι τα κατέβασε συνεργείο του Δήμου.

«Η προσπάθεια αυτή της Δημοτικής αρχής έρχεται να προστεθεί στη συστηματική αποσιώπηση των δραστηριοτήτων της ΝΑΣ και της "Συμπαράταξης για την Αθήνα" από την πλειοψηφία των ΜΜΕ», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι δύο παρατάξεις.

«Είναι φανερό ότι οι θέσεις, οι προτάσεις και η δράση μας στο πλευρό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ενοχλούν τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις και τους υποψηφίους τους που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Οι δυνάμεις αυτές θα επιθυμούσαν να περιοριστεί η εκλογική μάχη σε μια ανούσια κοκορομαχία εντυπώσεων και δημόσιων σχέσεων, έτσι ώστε να μην τεθεί για συζήτηση μπροστά στο λαό η ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν από κοινού οι λεγόμενοι "μονομάχοι"», συνεχίζει η ανακοίνωση, και οι δύο παρατάξεις καταλήγουν:

«Απαιτούμε από τη Δημοτική αρχή του Δήμου Αθήνας να σταματήσει άμεσα κάθε προσπάθεια παρεμπόδισης της προεκλογικής δραστηριότητας της ΝΑΣ και των αγωνιστικών ψηφοδελτίων. Σε κάθε περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλουμε με κάθε τρόπο στην πράξη την ελεύθερη και ανεμπόδιστη διάδοση των θέσεων και των απόψεών μας, για τον επιπλέον λόγο ότι το κατέβασμα των πανό της ΝΑΣ είναι και παράνομο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ