Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΘΕΑΜΑΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αριθ. Πρωτ. 2803

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ανακοινώνουμε ότι κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερόμενου κου Κιτσινέλη Δημητρίου του Ιωάννη, προβήκαμε σε ταυτάριθμη πράξη χαρακτηρισμού χρήσεων γης, σε έκταση συνολικού εμβαδού 4.001,29 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Φανάρι», Δήμου Μυκονίων, της νήσου Μυκόνου, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Ν. 996/79, ως εξής:

Η εν λόγω έκταση δεν αποτελεί δάσος ή δασική έκταση κατά την έννοια των παρ. 1-6, άρθρου 3 του Ν. 996/79, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και πλέον ισχύουν με το Ν. 3208/03, γιατί είναι αγροτικής μορφής (εγκ/νος χέρσος αγρός), με διαχρονικώς αναγνωρίσιμα τα στοιχεία της μορφής αυτής (επίπεδα ήπια κλίση, βάθος εδάφους καλό), εμπίπτουσα έτσι στις διατάξεις της παρ. 8α, του άρθρου 3, του Ν. 996/79.

Με την πράξη μας αυτή δε θίγονται εμπράγματα δικαιώματα του Δημοσίου ή των ιδιωτών και αυτή δεν αποτελεί στοιχείο απόδειξης ιδιωτικών εμπράγματων δικαιωμάτων.

Αντιρρήσεις κατά της παρούσας πράξης μας μπορεί να ασκήσει ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει έννομο συμφέρον, σε χρονικό διάστημα (2) μηνών όπως ορίζεται από την παρ. 3 του άρ. 14 του Ν. 996/79 και την πάγια νομολογία, ενώπιον της Α΄ βάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων Ν. Κυκλάδων.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην Υπηρεσία μας και στον οικείο ΟΤΑ (στον οποίο έχει ήδη αποσταλεί για ανάρτηση).

Ερμούπολη, 12-7-2006

Ακριβές αντίγραφο

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΡΙΑΜΟΣ ΠΑΡΙΣΙΝΟΣ

Δασοπόνος

Ο Διευθυντής Δασών

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΦΑΣ

Δασολόγος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ