Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σοκ με Γκονζάλες

Οι φόβοι περί σοβαρού τραυματισμού του Εζέκιελ Γκονζάλες στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Παιανία επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Αργεντινός, έδειξαν πως υπέστη πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και ως εκ τούτου η χειρουργική επέμβαση κρίνεται επιβεβλημένη. Αυτή προγραμματίστηκε για αύριο το πρωί υπό την επίβλεψη του προέδρου της ΠΑΕ και καθηγητή Ορθοπεδικής, Αργύρη Μήτσου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «πράσινων», ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες. Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας πιθανολογείται στις αρχές του νέου έτους. Υστερα, άλλωστε, από την επέμβαση, θα ακολουθεί αποθεραπεία και ειδικό πρόγραμμα σταδιακής αποκατάστασης. Ο τραυματισμός του Γκονζάλες αποτελεί αναμφίβολα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Χανς Μπάκε. Ο Σουηδός τεχνικός στήριζε μεγάλο μέρος του επιθετικού παιχνιδιού στον Αργεντινό. Δεν είναι τυχαίο πως τον αποκάλεσε παίκτη-κλειδί.

Στο μεταξύ, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ρικάρντο Σόουζα Μπόβιο. Αφού ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της απόκτησής του, ο Βραζιλιάνος μέσος θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ