Παρασκευή 7 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διπλή επιτυχία

Οι δυναμικές κινήσεις του Ιωνικού στον τομέα των μετεγγραφών συνεχίζονται αμείωτα. Ετσι χτες στο ρόστερ των Νικαιωτών προστέθηκαν δυο ισχυρά ονόματα. Αυτά των Νιγηριανών Ντανιέλ Αμοκάτσι και του Ουίλσον Ορούμα. Ο 28χρονος Ντανιέλ Αμοκάτσι (επιθετικός) αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον τεχνικό της ομάδας Νέβιο Σκάλα που δεν τον υπολόγιζε πολύ στα πλάνα του. Ο έτερος Νιγηριανός είναι ο Ουίλσον Ορούμα που αγωνιζόταν στη γαλλική Λανς. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που είναι το «δεκάρι» της Εθνικής Νιγηρίας, θα είναι για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα του Ιωνικού. Και οι δύο παίκτες ήρθαν να προστεθούν στις ήδη ισχυρές κινήσεις του Ιωνικού για τη νέα περίοδο με τους Μικέ, Βλάχο, Μάντζιο, Βιλανάκη, Ρόμπερτς, Γαζή, Κακιούζη, και Μαρκομιχάλη.

Τέλος εποχής για το Νίκο Μιχόπουλο στον ΠΑΟΚ. Μετά τις τελευταίες συζητήσεις των διοικούντων της ΠΑΕ με τον Θεσσαλό τερματοφύλακα, που είχαν οδηγηθεί σε ναυάγιο, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους. Ο Μιχόπουλος θα μείνει ελεύθερος χωρίς να φέρει ανταλλάγματα στον ΠΑΟΚ και θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του που κανονικά θα έληγε το Δεκέμβρη. Ετσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια του «δικεφάλου» στη νέα αγωνιστική περίοδο θα διεκδικήσουν μία θέση ο Κυριάκος Τοχούρογλου και ο Ιγκόρ Σαμοτούλσκι.

Την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού της Στρασμπούρ Μεσίν Χιμέρ ανακοίνωσε η ομάδα του Αθηναϊκού. Ο Χιμέρ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο με τους «λόρδους. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μετεγγραφή του Πέντραγκ Μίτιτς από τον ΟΦΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ