Παρασκευή 18 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Πολυκλινική ελλείψεων και επέλασης ιδιωτών

Εργαζόμενη του συνεργείου καθαριότητας ανέλαβε πρόσφατα χρέη κλητήρα στο νοσοκομείο!

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πολυκλινική Αθηνών, οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, η συρρίκνωση του νοσοκομείου που πριν τους σεισμούς του '99 είχε σε ανάπτυξη 180 κλίνες και σήμερα έχει μόλις 100, η παράδοση τομέων στους ιδιώτες (φύλαξη, καθαριότητα κ.ά.), αναδείχτηκαν χτες, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησαν στο νοσοκομείο οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι με την «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) Λέτα Μεθωνιού και Κώστας Μαρκέτης.

Οι υποψήφιοι της ΝΑΣ, συνεχίζοντας την πολιτική τους δραστηριότητα, για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να συζητήσουν μαζί τους τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο και μίλησαν με τους εργαζόμενους και γιατρούς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αντιλαϊκές επιλογές των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων σε όλα τα επίπεδα, η εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας, η άλωση των εργασιακών δικαιωμάτων. Οπως επισήμαναν, οι εργαζόμενοι στους υποψήφιους της ΝΑΣ, εγκαινιάζοντας νέες μορφές εργασίας η διοίκηση, εργαζόμενη του συνεργείου καθαριότητας ανέλαβε πρόσφατα χρέη κλητήρα στο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν ακόμα τα οξυμένα προβλήματα στους τομείς της υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και ότι κλειστή παραμένει η εξοπλισμένη καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου, ενώ νοικιάζονται κλίνες ΜΕΘ από τους ιδιώτες.

«Η πραγματική αντιπαράθεση στις τοπικές εκλογές δεν είναι στο επίπεδο των προσώπων - όπως την τοποθετούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ - και στο όνομα της δήθεν ανεξάρτητης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ότι δήθεν πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών», τόνισε μετά την περιοδεία ο Κ. Μαρκέτης. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση - συνέχισε - ασκεί πολιτική και πρέπει να καταδικαστούν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στους Δήμους και στις Νομαρχίες. Να καταδικαστούν οι υποψήφιοι του ΣΥΝ που με τη γενικότερη στάση τους στα όργανα της ΤΑ και τα ιδεολογήματα που προβάλλουν περί τοπικών κοινωνιών κ.ά. αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα από το κύριο, που είναι να αναδειχτούν σε αυτές τις εκλογές τα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο λαός. Ο λαός, την αμφισβήτηση στην πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πρέπει να την κάνει πολιτική κίνηση και μαζί με τις δυνάμεις που αντιστέκονται και αγωνίζονται, όπως είναι η ΝΑΣ, το ΠΑΜΕ, να φτιάξουν το δικό τους Μέτωπο Αντίστασης και Πάλης», κατέληξε ο Κ. Μαρκέτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ