Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Να φτάσει παντού το κάλεσμα!

Την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Λάρισα η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Πανεξόρμηση με το «Ριζοσπάστη» και τον «Οδηγητή» στο χέρι πραγματοποιούν αύριο οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες στη Λάρισα, προκειμένου να φτάσει σε κάθε στέκι νεολαίας, σε κάθε συνοικία και σπίτι, σε κάθε νέο και εργαζόμενο, το κάλεσμα συμμετοχής στο κεντρικό διήμερο των εκδηλώσεων του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα γίνει στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στις 9 και 10 Σεπτέμβρη.

Κορυφαία στιγμή του Φεστιβάλ αποτελεί η συζήτηση που θα έχουν την ευκαιρία ν' αναπτύξουν με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα οι χιλιάδες νέοι, εργαζόμενοι και όσοι δώσουν το «παρών» τους, την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη, στις 8.45 μ.μ. στο χώρο της κεντρικής εξέδρας. Επίσης, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Β. Τασούλας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συμμετέχουν δεκάδες ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα, θεατρικές και πολιτιστικές ομάδες. Επίσης, θα συμμετέχουν με συναυλίες, μεταξύ των άλλων, ο Παντελής Θαλασσινός, τα «Fanky Φίλτρα» και με λαϊκό γλέντι ο Λάκης Χαλκιάς, ενώ θα προβληθούν ταινίες, θα γίνουν μουσικά και οπτικά αφιερώματα, εκθέσεις και αθλητικές δραστηριότητες και στο χώρο θα υπάρχουν βιβλιοπωλείο και διεθνοχωριό.

Για τις εκδηλώσεις του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» προετοιμάζονται οι νέοι και οι νέες της ΚΝΕ και στα Τρίκαλα - 9 και 10 Σεπτέμβρη, Πάρκο Ματσόπουλου - στην Καρδίτσα - 9 και 10 Σεπτέμβρη, Αθλητικό Πάρκο - και στο Βόλο, στις 16 και 17 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ