Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και το Κιλελέρ στο παζάρι των ψήφων

Ακόμα και το χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων, το Κιλελέρ, εκμεταλλεύτηκε η υποψήφια Νομάρχης Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, για ψηφοθηρία. Η επιλογή της ν' ανακοινώσει τους υποψήφιους του συνδυασμού της στο μνημείο του αγρότη, «βγάζει μάτι» από μακριά ότι αποσκοπεί στην υφαρπαγή της ψήφου των αγροτών, που δυσαρεστημένοι από την αντιαγροτική πολιτική της ΝΔ, ψάχνουν για διέξοδο.

Ομως, οι μικρομεσαίοι αγρότες, δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ. Εχουν, άλλωστε, συσσωρεύσει αρκετά μεγάλη εμπειρία για να μην πατήσουν την «πεπονόφλουδα», που τους έριξε. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κυρία Λιακούλη, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, εκφράζει την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, που εφάρμοσε για μια εικοσαετία, περίπου, το κόμμα της, για να παραδώσει μετά τη «σκυτάλη» της στη ΝΔ, με την οποία και είναι «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα». Και δεν ξεχνούν ότι ήταν επί 12 χρόνια εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και στήριξε με όλα τα μέσα αυτήν την πολιτική, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς σε βάρος του αγροτικού κινήματος και τ' αγροτοδικεία.

Ας δώσουν, λοιπόν, ένα ισχυρό πλήγμα τόσο στο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ που είναι υπέρμαχοι της ΚΑΠ της ΕΕ και να ενισχύσουν τον αγωνιστικό συνδυασμό της ΝΕΑΣ, για να δώσουν δύναμη στους αγώνες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ