Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προτεραιότητες

Ενδιαφέρουσες απόψεις εξέφρασε ο υποψήφιος υπερνομάρχης του ΣΥΝ Γ. Πανούσης, μιλώντας χτες στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Οπως είπε, θέλει αρμοδιότητες στην υπερνομαρχία. Τι είδους; «Ασφάλεια, κοινωνική πολιτική και περιβάλλον». Αναρωτιόμαστε όταν αναφέρεται στην ασφάλεια, εννοεί την ανάπτυξη στο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περισσότερων και αποτελεσματικότερων μηχανισμών καταστολής; Κατά το πρότυπο της δημοτικής αστυνομίας, που βεβαίως ουδόλως συνέβαλε στην ανάπτυξη αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους π.χ. της Αθήνας.

Δεύτερο ζήτημα: Πρότεινε τη δημιουργία μιας ειδικής τράπεζας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ώστε να μη χάνονται οι πόροι». Δεν είπε όμως λέξη για τους παρακρατηθέντες φόρους που το κράτος οφείλει να αποδώσει στην ΤΑ και δεν το πράττει, για τον οικονομικό στραγγαλισμό που υφίσταται η ΤΑ. Ασε δε που η Τράπεζα επιχειρηματικά δουλεύει και όχι φιλολαϊκά.

Τέλος: Αφήνουμε ασχολίαστη την αβρότητά του προς τους ανθυποψηφίους του, οι οποία κατά δήλωσή του «όλοι νοιάζονται για το καλό» και η διαφορά έγκειται στο τι θεωρεί ο καθένας καλό. Αφελής άποψη και πολύ βολική για όσους νοιάζονται από τους δημοτικούς και νομαρχιακούς θώκους να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ξένα προς το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ