Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Εξ αντιγραφής...

Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα των Τρικάλων, με τίτλο «Αυτοδιοικητικά...» - αναφέρεται στον κοινό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ για τη Νομαρχία Τρικάλων, Σάκη Παπαδόπουλο, που είναι στέλεχος του ΣΥΝ - και με την υπογραφή Α.Π.

Γράφει, λοιπόν, ο σχολιογράφος, ο οποίος, μάλλον, έχει σχέση με τον τοπικό ΣΥΝ:

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου

όπως τη θέλεις,

τούτο προσπάθησε τουλάχιστον

όσο μπορείς: μην το εξευτελίζεις

μες στις πολλές κινήσεις κι ομιλίες»

Κ. Καβάφης

-- Τάδε έφη ο υποψ. νομάρχης Τρικάλων Σ.Π. (ελέω... ιερατείου της Χαριλάου, «δοτός») σε ομιλία του στην Αγία Κυριακή και στο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» στην Καλαμπάκα, όπου - άκουσον, άκουσον - «κινδύνεψε»... να γκρεμίσει ο Σάκης, (το «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ») απ' το χειροκρότημα». Τι, Πώς; Πότε; Οταν μνημόνευσε - ο Σάκης - τον Ανδρέα Παπανδρέου!! Οταν - ο Σάκης - ΠΑΣΟΚικότερος των ΠΑΣΟΚικών - εκστόμισε αστράπτων από χαράν μεγάλην το «περίφημον»: «Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία»!!!

Φρίξον, ώ ήλιε! Αχ! αυτή η γόησσα και φαρμακεύτρα Κίρκη - εξουσία - «Βατικανό» της Χαριλάου, τι «θαύματα» κάνει, με το «δέλεαρ του θώκου». Για ένα... νομαρχιλίκι!!

Ποιο μοντέλο και ποια εναλλακτική διακυβερνητική εξουσία - «ανέκδοτα»! Μάταιος, όμως, ο κόπος. Πριν απ' τον Σ. δοκίμασαν ο Βούγιας, η Δαμανάκη. Η αποτυχία ήταν παταγώδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ