Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιώργος Μάτσος
Γιώργος Μάτσος
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του συνδικαλιστικού κινήματος, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τις Δημοτικές Εκλογές.

Η γυναίκα του Λίτσα Καραγεωργοπούλου

** *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗ, οπαδού του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε στις 30 Ιούλη 2006, προσφέρουν στην ΚΟΒ Σταυρού Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ η γυναίκα του Αικατερίνη 50 ευρώ και ο αδελφός του Γιάννης 20 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ, μέλος του ΚΚΕ. Μας λείπει πολύ και δεν τον ξεχνούμε.

Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κορυδαλλού, 50 ευρώ.

Η συντρόφισσα της ζωής του Πίτσα Καλτσά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καπνεργατών Θεσσαλονίκης.

Ευγενία Μάτσου

* * *

Στη μνήμη της αξέχαστης ΠΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η οποία πέθανε στις 3 Σεπτέμβρη 2006, προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καπνεργατών Θεσσαλονίκης.

Α. Π.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Συκάμινο Αττικής, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, Π. ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ, ΑΙΚ. Τζεβελέκου - ΔΗΒΑΡΗ και Ν. ΤΣΑΚΑΛΗ, το ΔΣ του Παραρτήματος Νέας Ερυθραίας της ΠΕΑΕΑ Αττικής προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ερυθραίας, 50 ευρώ.

Γενναίος Καραγεωργόπουλος
Γενναίος Καραγεωργόπουλος
* * *

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ, ο οποίος πέθανε στις 18 Σεπτέμβρη 2006 στη Μυγδαλιά Γορτυνίας και για την προσφορά του στους ταξικούς αγώνες του λαού, οι Ανδρέας Γιαννόπουλος και Γεώργιος Γούργαρης προσφέρουν 30 ευρώ στη ΝΕ Αρκαδίας.

* * *

Η Αικατερίνη Μπλίκα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ