Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
«Τι είχες Γιάννη... »

Το γκολ του Μάριτς διατήρησε το αήττητο του Ολυμπιακού

Eurokinissi

Το γκολ του Μάριτς διατήρησε το αήττητο του Ολυμπιακού
Με τη λαϊκή ρήση «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι» περιγράφονται γλαφυρά τα δρώμενα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Η Σούπερ Λίγκα αποτελεί ένα συνεταιρισμό, με πολύ ξεκάθαρο στόχο. Τον εξωραϊσμό του «προϊόντος» για να αυξηθεί η κερδοφορία. Τα περί νέας εποχής και ξεπεράσματος του παρελθόντος, είναι επιφάσεις. Η ολοκλήρωση (και) της 6ης αγωνιστικής το επιβεβαίωσε. Οπως και τα περασμένα χρόνια οι φίλαθλοι πληρώνουν για να δουν φτωχό θέαμα, προβληματικές ομάδες, «λίγους» διαιτητές κλπ.

Φυσικά δε σταμάτησαν οι ακραίες συμπεριφορές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους οπαδούς. Ο διαιτητής Θεόφιλος Φωτιάδης κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστο Κανελλάκη. Και αφού μετέβη στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες, κατέθεσε μήνυση. Το «νέο πνεύμα» και η νοοτροπία των «εκσυγχρονιστών» φαίνεται και από ένα ακόμα γεγονός. Ο διαιτητής στο παιχνίδι ΟΦΗ - ΠΑΟ δεν ξεκινούσε τον αγώνα, αν δεν κατέβαιναν 2 πανό. Το ένα έγραφε "Βαρδή, πούλα" (τόσο... ανάρμοστο περιεχόμενο). Το άλλο «"Σούπερ Λιγκ". Κάθε αγώνας... μια αρπαχτή». Πονάει η αλήθεια, γι' αυτό και η προσπάθεια απόκρυψής της. Αλλωστε οι φίλαθλοι είναι μόνο για να πληρώνουν, όχι να έχουν γνώμη.

Στα αγωνιστικά, η κούρσα του Ολυμπιακού συνεχίζεται ακάθεκτη. Πανηγύρισε το 6 στα 6, πολύ πιο εύκολα απ' όσο φαίνεται από το τελικό 0-1, του «Καυταντζογλείου». Οχι πως απέδωσε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά και έτσι ήταν μια κλάση καλύτερος του Ηρακλή.

«Γκολ εσείς, σέντρα εμείς»... Το ποδοσφαιρικό ευφυολόγημα, αντικατοπτρίζει όσα έγιναν στο Ηράκλειο. Με τα διαστήματά τους (θετικά και αρνητικά) ΟΦΗ και Παναθηναϊκός το... γύρισαν στο πόλο. Συνεχίζουν την αξιοπρόσεχτη πορεία τους Λάρισα και Κέρκυρα, επανήλθε στις νίκες η ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ