Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Εκπλήξεων συνέχεια

Ανακατατάξεις στην κορυφή της Α1 επιφύλασσε η τρίτη αγωνιστική όπου για άλλη μια φορά οι εκπλήξεις δεν έλειψαν. Κερδισμένος σίγουρα ο Ολυμπιακός που πλέον φιγουράρει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Οι παίκτες του Τάσου Κουμπλή νίκησαν άνετα τον Πανελλήνιο με 3-0 και την κούραση από το ταξίδι της επιστροφής από την Πολωνία.

Αντίθετα, κουρασμένος και με βαριά ψυχολογία από την ήττα στο Βέλγιο από τη Νόλικο εμφανίστηκε ο Ηρακλής στην Πάτρα, όπου γνώρισε την ήττα από την ΕΑΠ με 3-2. Οι κακοί δαίμονες για τον Παναθηναϊκό, που έχουν να κάνουν με τον κακό εαυτό της ομάδας και το πρόβλημα με τους νεοφώτιστους (ήττα από την ΑΕΚ την 1η αγωνιστική), βγήκαν και στη Θεσσαλονίκη για τους «πράσινους». Η ήττα με 3-2 από τον Αρη πάγωσε τα χαμόγελα στους «πράσινους» που είδαν να χάνεται ακόμα ένας βαθμός. Δύσκολο μεν, νικηφόρο δε το απόγευμα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, όπου η Ενωση κέρδισε με 3-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε μια ένσταση από τους γηπεδούχους (λόγω συμμετοχής του Παρέιρα) αλλά και ακόμη μια νίκη στο τάι μπρέι με 15-11 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 7, Παναθηναϊκός 6, Αρης 6, Ηρακλής 6, ΕΑ Πατρών 5, ΠΑΟΚ 5, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4, Λαμία 3, Παγκράτι 2, Πανελλήνιος 2, Ορεστιάδα 0. Σημείωση: Δε συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας Παγκρατίου-Ορεστιάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ