Δευτέρα 16 Οχτώβρη 2006 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΙΚΑΙΑ
Δυνατά στο δεύτερο γύρο η «Δημοκρατική Ενότητα»

Ο Στέλιος Μπενετάτος
Ο Στέλιος Μπενετάτος
Με δύναμη η «Δημοκρατική Ενότητα» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Μπενετάτος, στην Κοκκινιά προχωρούν στο β΄ γύρο, με πιθανότερη αντίπαλο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, την «επίσημη» υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο δήμο, Δήμητρα Μόσχου. Το κλίμα δυναμικής διεκδίκησης της δημοτικής αρχής, για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, επιβεβαίωσε ο Στέλιος Μπενετάτος μιλώντας στο μεγάλο πλήθος, που συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Αϊ-Νικόλα, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Ενότητας».

Αυτό το κλίμα, άλλωστε, διαποτίζει το σύνολο των μελών της «Δημοκρατικής Ενότητας» και εκφράζει το μεγαλύτερο ποσοστό του κοκκινιώτικου λαού, ο οποίος παρά και ενάντια στην τακτική πολυδιάσπασης της δημοτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ με τους λεγόμενους αντάρτες, παρά και ενάντια στην «επιστράτευση» του Στέλιου Λογοθέτη, σε μια επιχείρηση να αλωθεί η συλλογική συνείδηση της πόλης, απέδειξε από τον πρώτο γύρο ότι δεν προτίθεται να προδώσει τις αγωνιστικές παραδόσεις του, την αξιοπρέπεια της προσφυγούπολης.

Θυμίζουμε την προβοκατόρικη και με σαφή σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού της Κοκκινιάς χρήση παλιών δημοσιευμάτων του «Ριζοσπάστη», εκ μέρους του Στέλιου Λογοθέτη, ο οποίος βέβαια απέκρυψε τα δημοσιεύματα για τα αντιδραστικά έργα και τις ημέρες του, ως εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ στη δημαρχία του Πειραιά. Θυμίζουμε επίσης την έλευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, μια ανάσα πριν τις εκλογές, στη Νίκαια, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του στην επίσημη επιλογή του. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι στο δεύτερο γύρο ο κοκκινιώτικος λαός θα δώσει την απάντησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ