Δευτέρα 16 Οχτώβρη 2006 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Αναπάντεχα «έφυγε» ο Μπάμπης Αργυρίου

Πριν ξημερώσει η μέρα των εκλογών «έφυγε» από τη ζωή, ξαφνικά και αναπάντεχα από ανακοπή καρδιάς, ο Μπάμπης Αργυρίου, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας». Ο Μπάμπης Αργυρίου γεννήθηκε το 1949 στη Λιβαδειά. Ηταν παντρεμένος με την Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά. Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1978 και πρόσφερε πολλά από διάφορες στελεχικές θέσεις του Κόμματος. Δραστηριοποιήθηκε έντονα στο μαζικό κίνημα και διατέλεσε πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ και επί πολλά χρόνια μέλος της διοίκησής της, καθώς και πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Επιστημόνων.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ αναφέρει: «Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο του συντρόφου μας Μπάμπη Αργυρίου, μέλους της ΝΕ. Ο σύντροφος Μπάμπης έφυγε από κοντά μας τη μέρα που όλο το Κόμμα ήταν στις επάλξεις του αγώνα για τη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, όπως και ο ίδιος ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας.

Η ΝΕ εκ μέρους όλου του Κόμματος εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων».

  • Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Μπάμπη Αργυρίου στη συντρόφισσα Ελένη Κοτούπα και στα παιδιά του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ