Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Στήριξη από ανθρώπους του αθλητισμού

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας Γιώργος Ντράγκοβιτς

Eurokinissi

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας Γιώργος Ντράγκοβιτς
Τη στήριξή τους στη «Δημοκρατική Ενότητα» και στον Στέλιο Μπενετάτο εκφράζουν τέσσερις παράγοντες του αθλητισμού στη Νίκαια, μπροστά στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Περτέσης, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ιωνικού, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής σημείωσε: «Ο Στέλιος Μπενετάτος παρέλαβε ένα δήμο με πάρα πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικά. Είναι νοικοκύρης, συμμάζεψε το δήμο και τον έβαλε σε ένα καλό δρόμο. Πιστεύω ότι πρέπει να του δώσουμε και την επόμενη τετραετία, την Κυριακή να πάρει το χρίσμα και να συνεχίσει για να υλοποιήσει όσα δεν κατάφερε ή όσα δεν πρόλαβε την προηγούμενη τετραετία. Τον εμπιστευόμαστε, είμαστε μαζί του και είμαι σίγουρος ότι ο λαός της Νίκαιας, την Κυριακή θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει στη δημαρχία της πόλης».

Ο Γιώργος Ντράγκοβιτς, διεθνής βολεϊμπολίστας δήλωσε: «Στηρίζω τη "Δημοκρατική Ενότητα" γιατί πιστεύω σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί με έχουν πείσει ότι οι σκοποί τους είναι αγαθοί και ότι στο μυαλό τους έχουν το καλό της Νίκαιας, που είναι η πόλη μου και με ενδιαφέρει πολύ».

Ο Τάσος Αριστειδόπουλος, πρόεδρος ερασιτέχνη Ιωνικού τόνισε: «Ο Στέλιος Μπενετάτος βοήθησε στο μέτρο του δυνατού και εκεί που μπορούσε τις ομάδες μας. Εγώ σαν πρόεδρος στηρίζω και θα στηρίζω τον Στέλιο Μπενετάτο, θα είμαι μαζί του σε οτιδήποτε γίνει. Η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού έγινε με τη δουλιά του δημάρχου τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα συνεχίσει αυτά που έκανε όσο καιρό είναι μαζί μας. Μπορεί κάποιοι να έχουν παράπονα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έγινε μια σωστή δουλιά, όπως είναι ο προϋπολογισμός μιας οικογένειας, ο καθένας δίνει ό,τι έχει. Ο Στέλιος προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά αυτά που παρέλαβε. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονα σαν ομάδες. Μπορεί να πήραμε λιγότερα λεφτά, αλλά τουλάχιστον είχαμε ανθρώπους να συνεννοούμαστε και να μιλάμε στα ίσια».

Τάσος Βασιλείου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρόεδρος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ιωνικού

Eurokinissi

Τάσος Βασιλείου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρόεδρος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ιωνικού
Τέλος, ο Τάσος Βασιλείου, πρόεδρος παλαιμάχων Ιωνικού, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής και της ΑΕΚ, δήλωσε: «Είναι ένας δήμαρχος με μεγάλη πυγμή, καλό παιδί, δραστήριος, έχει φτιάξει την πόλη μας. Πιστεύω ότι θα επανεκλεγεί γιατί ο κόσμος τον αγαπάει. Η βασική του διαφορά από τους άλλους είναι πως είναι τίμιος και δεν αύξησε τα δημοτικά τέλη. Μην ξεχνάτε ότι εδώ είναι εργατόκοσμος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ