Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χωρίς άγχος

Στο επικείμενο, κρίσιμο, ντέρμπι με το Παναθηναϊκό (προσπαθούν να) έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους στην ΑΕΚ. Απαντες (υποστηρίζουν ότι) κατανοούν την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών, ώστε να διατηρήσουν βάσιμες βλέψεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και δηλώνουν έτοιμοι να το δείξουν στο γήπεδο.

Το γεγονός ότι - ουσιαστικά - θα παραταχθούν για ένα μόνο αποτέλεσμα (νίκη), ίσως δημιουργήσει «βάρος». Ο Φερέρ ευελπιστεί να μην συμβεί: «Δεν πρέπει να έχουμε τέτοιο άγχος. Πρέπει να είμαστε τολμηροί και θαρραλέοι και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Θα παίξουμε με επιθετική νοοτροπία και εύχομαι να κερδίσουμε».

Από τους παίχτες του περιμένει «να έχουμε τη δική μας προσωπικότητα στο παιχνίδι, να απαντήσουμε στη δημιουργικότητα του αντιπάλου και να παίζουμε με σωστά κριτήρια όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Να μην παίζουμε μόνο για να μη δεχτούμε το γκολ. Να αμυνόμαστε για να επιτεθούμε. Παράλληλα να έχουμε συνοχή όταν μας έρχεται η ευκαιρία και την κατάλληλη ευστοχία για να κάνουμε το γκολ πραγματικότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ