Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
Για τη στήριξη του αγώνα στην Παιδεία

Σύσκεψη για τη στήριξη και την ενίσχυση του αγώνα που διεξάγει το κίνημα στο χώρο της Εκπαίδευσης, διοργανώνει το ΠΑΜΕ,με στόχο τον ακόμα καλύτερο συντονισμό και την ακόμα πιο ενεργητική δράση για την επιτυχή έκβαση αυτού του αγώνα. Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος).

Εκδηλώσεις για την Παιδεία πραγματοποιούν, επίσης, μια σειρά συνδικάτα. Στις 26 Οκτώβρη, τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Τροφίμων -Γάλακτος - Ποτών και Φαρμάκου πραγματοποιούν συσκέψεις, στα γραφεία τους στις 6 μ.μ. Στις 27 Οκτώβρη, στα γραφεία τους το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού στις 11 π.μ. και η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης στις 6 μ.μ.

Περιοδείες θα κάνουν συνδικαλιστές από το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στις 23 Οκτώβρη στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας, το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας με ομιλίες προς τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «Καζής», «Καούσης», «Μεβάκο» και «Γκράντεξ». Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι (από το Συνδικάτο Μετάλλου, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, τα παραρτήματα των Συνδικάτων Οικοδόμων και Κλωστοϋφαντουργών), την Καλλιθέα (από τα παραρτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων) και την Κυψέλη (από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων).

Εκδηλώσεις της ΚΟΑ

Συγκεντρώσεις και συζητήσεις για την Παιδεία διοργανώνει η ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ αυτή την βδομάδα. Αύριο Κυριακή, σε εκδήλωση στα γραφεία του ΚΚΕ στο Ν. Κόσμο, πραγματοποιείται εκδήλωση με ομιλητή τον Π. Αλέπη, Γραμματέα της Αχτίδας Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ. Την Τρίτη 24 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Μαρούσι, στην αίθουσα του Δημαρχείου θα μιλήσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μέλος του Γραφείου της Αχτιδικής Επιτροπής Βορείων Συνοικιών της ΚΟΑ.

Συζητήσεις για την Παιδεία διοργανώνονται επίσης από την ΚΟΑ σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ: Την Τρίτη 24 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο Μπραχάμι. Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στην Πέτρου Ράλλη. Την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο Ελληνικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ