Κυριακή 22 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Πλούσια δράση για την Παιδεία

Μεθαύριο Τρίτη η πλατιά σύσκεψη, στις 6 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για τη στήριξη και την ενίσχυση του αγώνα στο χώρο της Εκπαίδευσης, το ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη, με στόχο τον ακόμα καλύτερο συντονισμό των εργαζομένων και την ένταση της δράσης για την Παιδεία. Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτώβρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος).

Την επόμενη βδομάδα, μια σειρά συνδικάτα πραγματοποιούν εκδηλώσεις για την Παιδεία. Τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών και Φαρμάκου πραγματοποιούν συσκέψεις, στα γραφεία τους, την Πέμπτη 26 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. Συσκέψεις διοργανώνουν ακόμα την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού (11 π.μ.) και η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης (6 μ.μ.) στα γραφεία τους.

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων (23 Οκτώβρη, σχολικό συγκρότημα Γκράβας) και κατά τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας με ομιλίες προς τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «Καζής», «Καούσης», «Μεβάκο» και «Γκράντεξ». Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Περιστέρι (από το Συνδικάτο Μετάλλου, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, τα παραρτήματα των Συνδικάτων Οικοδόμων και Κλωστοϋφαντουργών), την Καλλιθέα (από τα παραρτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων) και την Κυψέλη (από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και το παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων).

Εκδηλώσεις της ΚΟΑ

Συγκεντρώσεις και συζητήσεις για την Παιδεία διοργανώνει η ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ. Την Τρίτη, 24 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση για την Παιδεία στο Μαρούσι, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μέλος του Γραφείου της Αχτιδικής Επιτροπής Βορείων Συνοικιών της ΚΟΑ.

Συζητήσεις για την Παιδεία διοργανώνονται επίσης σε χώρους δουλιάς:

  • Την Τρίτη 24 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Μπραχάμι.
  • Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη.
  • Την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ