Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Πρεμιέρα για... Ευρωπαίους

Με δύο αναμετρήσεις «ανοίγει», αύριο, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής, για το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη (19.00, NET) και η ΑΕΚ την Καλαμαριά (21.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Η νίκη, για τον Ολυμπιακό, είναι μονόδρομος, για περισσότερους του ενός λόγους. Εκτός της κατάκτησης των τριών βαθμών, οι γηπεδούχοι γνωρίζουν πως αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να επιστρέψει - τουλάχιστον προσωρινά - η ηρεμία. Μετά την ήττα στο Περιστέρι και τα όσα ακολούθησαν εντός και πέριξ των αποδυτηρίων, η κατάσταση είναι έκρυθμη και «βαριά». Στην αντίπερα όχθη οι Κρητικοί, θα παραταχθούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ευελπιστούν όμως - ποντάροντας στα όσα έχουν γίνει και στην πίεση των «ερυθρολεύκων» - πως, αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με στόχο να έχει συνέχεια και αντίκρισμα, η νίκη επί του ΠΑΟ, θα παραταχθούν οι παίχτες της ΑΕΚ. Απαντες υποστηρίζουν ότι «ξέχασαν» το ντέρμπι και έχουν επικεντρωθεί, στην αυριανή αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, εκτός της ουσίας, και για να υποδεχτούν τη Λιλ (σε ένα κρίσιμο παιχνίδι) με την ψυχολογία τους στο καλύτερο δυνατό σημείο. Οι «Πόντιοι» παρουσιάζονται ρεαλιστές, αλλά δεν απεμπολούν και το... δικαίωμα στο όνειρο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ