Τετάρτη 2 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εξορκισμοί...

Το καλοκαίρι "χτύπησε" και το κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών, αφού οι καλές ταινίες πήγαν ...διακοπές. Ετσι, μία ακόμη βραδιά προσφέρεται για μια βόλτα στους θερινούς κινηματογράφους. Αν πάλι επιμείνετε να μείνετε σπίτι, η τηλεοπτική βραδιά αφορά ουσιαστικά τους τηλεθεατές, που αγαπούν τις ταινίες τρόμου. Ο Γουίλιαμ Φρίντκιν σκηνοθέτησε τον "Εξορκιστή", μια ταινία που γνώρισε εμπορική επιτυχία. Ο διάβολος κυριεύει την ψυχή και το σώμα μιας νεαρής κοπέλας. Η μητέρα της καλεί για να τη σώσει έναν ιερέα που εξειδικεύεται στους εξορκισμούς. Παίζουν οι Λίντα Μπλερ, Ελεν Μπέρστιν και Μαξ Φον Σίντοφ (ΣΤΑΡ 00.30).

Ενας νεαρός Σουηδός ζωγράφος έρχεται σε σύγκρουση με τον καλύτερό του φίλο, για την αγάπη μιας γυναίκας. Ετσι, τον καλεί σε μονομαχία, μια μονομαχία με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Αυτά συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή ταινία του Τόμας Κοέρφερ "Διχασμένος έρωτας" (ΕΤ - 3 22.30).

Την περιπέτεια "Αγγελος εκδίκησης" θα προβάλει το MEGA στις 00.30.Θέμα της, η απόπειρα δολοφονίας κατά του νέου θρησκευτικού ηγέτη των Μορμόνων. Τον ηγέτη θα σώσουν οι σωματοφύλακές του. Παίζουν οι Τομ Μπέρεντζερ, Τσάρλτον Ιστον και Τζέιμς Κόμπερν. Η σκηνοθεσία είναι του Κρεγκ Μπάξλεϊ.

Οταν όλοι θα κοιμούνται, δηλαδή στις 03.30 τα ξημερώματα ο ΑΝΤΕΝΝΑ,θα προβάλει την καλύτερη ταινία του σημερινού προγράμματος, την "Ιδιωτική ζωή του Ερρίκου του 8ου" του Αλεξάντερ Κόρντα.Την ιστορία του βασιλιά Ερρίκου και των οκτώ συζύγων του καταγράφει αυτή η ταινία του προπολεμικού αγγλικού σινεμά που γνώρισε επιτυχία. Παίζουν οι Τσαρλς Λότον, Μερλ Ομπερον και Ελσα Λάντσεστερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ