Τρίτη 15 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκτός κι ... εντός

Την κλασική κωμωδία του Μολιέρου "Δον Ζουάν" παρουσιάζει, σήμερα (9.30μμ), το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου,στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού". Τους ρόλους υποδύονται οι: Γιάννης Φέρτης, Γιάννης Μπέζος, Θέμις Μπαζάκα, Νίκος Γαρουφάλου κ.ά.

  • Την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου "Δεσποινίς ετών τριάντα εννέα" παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.Η δίμηνη περιοδεία του - ξεκίνησε από τα ηπειρώτικα χωριά Πεδινή και Πέραμα (15, 17/7) - συνεχίζεται στην Κόνιτσα(18/7) και το Κρυφοβό (19/7). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Διαμαντόπουλος,τα σκηνικά - κοστούμια ο Θανάσης Τζάτσος,τη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Σιώρος.Παίζουν οι Ναταλία Στεφάνου, Βαγγελιώ Γιαννάκη, Γιώργος Τζέρπος, Μιχάλης Μπίζιος κ.ά.
  • Την Πέμπτη (10μμ) στο θέατρο "Μινώα" δίνεται η καλοκαιρινή επίσημη πρεμιέρα της χειμερινής παράστασης "Χαμάμ γυναικών" της Νελ Νταν,την οποία θα ακολουθήσει γιορταστικό πάρτι για την επιτυχία της.
  • Την Πέμπτη (9.30μμ) στο Θέατρο Αναβρύτων του Δήμου Αμαρουσίου, στα πλαίσια των δημοτικών εκδηλώσεων "Πολιτιστικό καλοκαίρι στο Μαρούσι", μια θεατρική ομάδα από το πανεπιστήμιο του Ντιτρόιτ θα παρουσιάσει στα αγγλικά τις "Ευμενίδες" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Αρθουρ Μπιρ και το μύθο "Νάρκισσος και Ηχώ", σε σκηνοθεσία Μέρι Μπρίμερ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ